بلاگ

کیک اسفنجی

مواد لازم :

تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش ۳ قاشق سوپخوری
آرد سفید قنادی یک پیمانه و ۱ قاشق سوپخوری یا ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کرد تا گرم شود.
کف قالب گرد ۲۳ سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و کنار می گذاریم.
آرد را ۲ بار را به همراه بکینگ پودر در ظرفی الک کرده و کنار می گذاریم.

در دو ظرف دیگر سفیده و زرده های تخم مرغ را از هم جدا کرده.

با دور تند همزن سفیده ها را میزنیم تا از لختگی در بیاید و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا پف کند و زمانی که ظرف را برمیگردانیم از ظرف نریزد.
در ظرف دیگری که زرده های تخم مرغ را ریختیم شکر را میریزیم و با همزن برقی شروع به هم زدن می کنیم تقریباً مدت سه یا چهار دقیقه هم میزنیم در این زمان کم کم آب جوش را هم اضافه کرده.

تا جایی هم می زنیم که زرده و شکر به رنگ روشن در بیاید و کرم رنگ و کشدار شود. در آخر وانیل را به آن اضافه میکنیم.

به مایع زرده و شکر کم کم آرد را الک کرده و اضافه می کنیم .با کمک لیسک به صورت دورانی هم میزنیم و بعد از آن سفیده زده شده را در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و آن را هم به صورت دورانی هم میزنیم .

بعد از اینکه مایع کیک آماده شد آنرا درون قالب ریخته و در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.

بعد از پخت کیک به مدت ۵۰ دقیقه کیک را از فر بیرون بیاوریم ۱۰ دقیقه همانطور در ظرف می گذاریم تا از داغی بیفتد و کمی خنک شود بعد روی توری فلزی یا پلاستیک قرار می دهیم تا خنک شود.

نکاتی در مورد کیک اسفنجی:

۱/ بهتر است که کیک اسفنجی را حتما یک شب قبل از درست کردن کیک تولد آماده کنید و در یخچال نگهداری کنید تا هم زمان برش دادن کیک راحت تر باشیم و هم کیک منسجم تری داشته باشیم.
۲/ آرد کیک اسفنجی را حتماً ۳ بار الک کنید تا هوای اضافه آن خارج و سبک شود. تاکیک شما پف بیشتری داشته باشد.
۳/ زرده تخم مرغ و شکر را به اندازه ای بزنید که کمی کشدار و غلیظ شود. اگر زرده را بیش از حد بزنید روی کیک بعد از پخت چسبنده خواهد شد و اگر کمتر بزنید کیک کمی خشک خواهد شد.
۴/ قالب کیک اسفنجی احتیاجی به چرب کردن ندارد فقط در کف قالب کاغذ روغنی انداخته شود کافی است.
۵/ در فر را حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اول پخت کیک باز نکنید چون باعث می شود که پف کیک بخوابد و کیک شما اصلا پف نکند.
۶/ زمانی که آرد را اضافه می کنید حتما به صورت دورانی به کمک لیسک آرام آرام هم بزنید تا بافت اسفنجی کیک حفظ شود.
۷/ سفیده تخم‌مرغ را حتما زمان اضافه کردن کیک در سه مرحله و به صورت دورانی و آرام آرام هم بزنید تا کیک در نهایت حالت اسفنجی خود را حفظ کند.
۸/ نیم ساعت قبل از درست کردن کیک حتما مواد لازم را دقیق با ترازو و پیمانه ها قاشق ها ، اندازه گیری کنید. تا نتیجه بهتری را در انتهای کار داشته باشید.
امیدوارم که با این رسپی یک کیک اسفنجی و خوشمزه را در خانه برای عزیزانتان درست کرده و از هنر خود لذت ببرید.🏵🏵🏵🏵🏵
با تشکر از همراهی شما دوستان عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

زبرا کیک (کیک راه راه)

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

شیر ۱ پیمانه

آرد سفید قنادی ۳ پیمانه

شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه

بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری

روغن مایع ۱ پیمانه

وانیل به میزان لازم

پودر کاکائو ۲۰ گرم

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

آرد را با بکینگ پودر الک میکنیم.

قالب ۲۳ سانتیمتری گرد را چرب میکنیم و کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم.

تخم مرغ ها را با شکر در ظرفی ریخته و با همزن برقی ۴ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود و حجم آن چند برابر شود.

وانیل را اضافه میکنیم.روغن را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.

۲ پیمانه نصفی از آرد را به همراه شیر در چند مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم.مواد را به دوقسمت تقسیم کرده و در یکی ما بقی آرد را میریزیم و هم میزنیم.در دیگری پودر کاکائو را ریخته و هم میزنیم.

اول در قالب کمی مایع سفید ریخته بعد کمی مایع کاکائویی میریزیم این کار را تکرار میکنیم تا مایع ها تمام شود.

قالب را به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار میدهیم

.با سپاس فراوان از همراهیتان🌹🌹🌹🌹🌹

میگو پفکی

مواد لازم:

میگو درشت. ۱ کیلو

سفیده تخم مرغ. ۲ عدد

ماءالشعیر ۱/۲پیمانه

آرد ۱/۲پیمانه

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

نمک و ادویه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

محلول زعفران کمی به دلخواه

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر سوخاری یک بسته

طرز تهیه:

میگو ها را پاک کرده و خوب میشوییم.

در ظرفی آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده روی آن ادویه ها را میریزیم و کنار میگذاریم.

روغن زیتون+ماءالشعیر+محلول زعفران را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم.

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.حالا سفیده را به مخلوط ماءالشعیر اضافه کرده و به صورت دورانی هم میزنیم آرد راکم کم اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا به صورت ماست غلیظ در بیاید.

میگوها را داخل مخلوط ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.بعد از آن از مایع در آورده و داخل پودر سوخاری میغلطانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.

میتوانید با برنج .قارچ.انواغ سبزیجات آن را سرو کنید.

سپاس از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمند 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سیب زمینی شکم پر تنوری

مواد لازم:

سیب زمینی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویش به میزان لازم
پیازچه یا پیاز سرخ شده ۵ قاشق غذا خوری
کره حدود ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
سیب زمینی ها را شسته فویل می کشیم. داخل سینی فر قرار داده .

به مدت یک ساعت داخل فر قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
بعد از یک ساعت سیب زمینی ها را از فویل درآورده و می گذاریم تا کمی خنک شود. حالا سیب زمینی ها را به دو قسمت از پهنا می بریم و داخل آن را خالی می کنیم.

وسط سیب زمینی ها را کمی نمک و فلفل میزنیم ۲۵ گرم از کره را داخل آن ریخته پیازچه را هم خرد کرده و اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا ادویه ها و پیازچه با هم مخلوط شوند.
سینی فر را چرب می کنیم. سیب زمینی ها را به ترتیب داخل سینی فر می چینیم.

داخل آنها را ابتدا کمی کره می زنیم کمی نمک و فلفل میپاشیم و مقداری هم آویشن حالت موادی که درست کرده ایم داخل سیب زمینی را پر کرده بر روی آن کمی نمک و پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم سینی را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا پنیر آب شود روی آن طلایی شود.

دوستان مواد میانی را به دلخواه می توانیداز هر چیزی که دوست داشتید مانند: گوشت، سوسیس یا کالباس و یا حتی انواع سبزیجات پرکنید

.
با تشکر از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمندم🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹.

طرز تهیه نان شیرمال

[br] [br]

طرز تهیه نان شیرمال

[br]

طرز تهیه نان شیرمال عالی حرفه ای رو میخوام آموزش بدهم با دستور شف زی زی

[br]

مواد لازم :

[br]
آرد ۳و۱/۲ پیمانه
مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
عسل ۲ قاشق سوپخوری
کره آب شده یا روغن مایع ۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۱/۴ پیمانه
بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای خوری
وانیل در صورت تمایل
[br]

مواد لازم برای رومال کردن خمیر:

[br]
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک قاشق چای خوری
شکر یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم

[br]

طرز تهیه:

[br]
ابتدا مواد خشک( آرد+ بهبود دهنده+ نمک+ وانیل+ شکر) را با هم مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم.
در ظرف دیگری آب را میریزیم عسل را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مایه خمیر را رویش میپاشیم کمی هم میزنیم و در آن را می گذاریم و در جای گرمی قرار میدهیم تا مایه خمیر به عمل آید.

[br] [br]

طرز تهیه نان شیرمال

[br] [br]
بعد از به عمل آمدن مایه خمیر در وسط آرد گودی ایجاد می کنیم تخم مرغ+ روغن مایع یا کره+ مایه خمیر+ شیر ولرم را اضافه کرده با دست هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید.

[br] [br]

آرد و تخم مرغ

[br] [br]

طرز تهیه خمیر پیتزا

[br] [br]

هم زدن مواد با هم

[br] [br]
سطح کار را کمی آرد می زنیم و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می دهیم در این مرحله می توانیم اگر خمیر شل بود کمی آرد، و اگر سفت بود کمی شیر به خمیر اضافه کنیم .

[br] [br]

خمیر شیرمال آماده

[br] [br]
ظرف گودی را با روغن مایع کمی چرب میکنیم خمیر را در ظرف قرار میدهیم و رویش را کمی چرب میکنیم و با یک دستمال یا سلفون روی ظرف را میپوشانیم در جای گرم قرار میدهیم به مدت ۲ ساعت تا حجم آن چند برابر شود.

[br] [br]

خمیر شیرمال آماده

[br] [br]
بعد از استراحت خمیر آن رابه دو قسمت تقسیم کرده روی سطح کار کمی باز می‌کنیم به کمک وردنه. سینی فر را چرب میکنیم و خمیر را داخل سینی قرار می دهیم دوباره به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر استراحت کنند.

[br] [br]

استراحت در قالب

[br] [br]
بعد از استراحت دوباره خمیر روی آن را با برس سیلیکونی از مخلوط ( زرده تخم مرغ+ شکر+ مقداری زعفران+ شیر) میزنیم. یک لایه کنجد روی خمیر نان می پاشیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می‌دهیم تا نان بپزد و رویش طلایی شود.

[br] [br]

تزئین خمیر شیرمال

[br] [br]

خمیر شیرمال کنجدی
دوستان این خمیر یک خمیر کاملاً نرم و لطیفی هست زیاد بهش آرد اضافه نکنید چون در آخر نان سفتی خواهید داشت.

[br] [br]

نان شیرمال

طرز تهیه مینی دونات

مواد لازم :

خمیر مایه : یک قاشق چای خوری
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
آب ولرم : ۲ قاشق سوپخوری
آرد نان : حدود یک و نیم پیمانه
آرد قنادی : یک دوم پیمانه
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری خونه
شیر : یک دوم پیمانه
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه :

خمیر مایع را با یک قاشق چای خوری از شکر و آب ولرم دستور مخلوط کرده حدود۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید که پف کنند تا از تازگی و مرغوب بودن آن مطمئن شوید.

مابقی مواد جز آرد را در کاسه بزرگ تر ترکیب نموده و خمیر مایع را افزوده و سپس آرد ها را تا حدی که خمیر لطیفی حاصل شود بیافزاید .

خمیر را ۱۰ دقیقه ورزش داده و در کاسه با پوشش سلفون گذاشته و در دمای محیط حدود یک ساعت قرار دهیم تا حجیم شود.

بعد با وردنه آن ها را باز کرده و داخل قالب گرد میزنیم بعد با کاتر داخل آنها را خالی می کنیم و خمیر های اضافه که از داخل آن در آوردید در جایی قرار دهید تا دوباره پف کنند.

سپس روغن سرخ کردنی را در قابلمه ریخته و داغ کنید حداقل ۵ سانت روغن در قابلمه باشد
دونات ها را در روغن ریخته و باید فورا به سطح روغن بیاید.

یک طرف که طلایی شد برگردانید و حین سرخ شدن مکرر از روغن داغ رویشان بریزید.

بعد روی دستمال آشپزخانه بگذارید و اجازه دهید خنک شود و بر روی آنها شکلات ذوب شده بریزید و کمی دانه های رنگی تزیینی روی آن بریزید.

دونات ها آماده است و می‌توانید میل کنید.

اگر امکانش هست ما خیلی خوشحال می‌شویم که شما در همین پایین نظر زیبای تان را بنویسید با تشکر.

طرز تهیه مینی کیک زرد آلو

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
شکر یک دوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد یک پیمانه
زردآلو ۴ عدد
شکر اضافه ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

قالب های مینی کیک را با کره چرب کرده و کمی از شکر اضافی بپاشید شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم مانند شود.

تخم مرغ را افزوده و هم بزنید شیر و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید مواد آردی را افزوده و مخلوط کنید .

زرد آلو ها را شسته و از وسط نصف کنید و داخل هر قالب طوری قرار دهید که قسمت پوست رو به پایین باشد, سپس از مواد کیک روی زردالو ها ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کرده و با احتیاط از قالب خارج کنید.

کیک شما آماده شد و می توانید میل کنید.

با تشکر از شما به خاطر به خاطر خواندن این دستور پخت.
خیلی ممنون می شویم نظر عزیزتان را در پایین همین مطلب قرار دهید ممنون.

طرز تهیه همبرگر

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید

طرز تهیه ته چین مرغ

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید

طرز تهیه پاستا صدفی

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید

برای دسترسی به این پست، میتوانید عضویت الماسی(۱ ساله-روزانه ۴۰۰ تومان), عضویت طلایی(۶ماه-روزانه ۴۵۰ تومان) یا عضویت نقره ای(۱ ماه-روزانه ۶۰۰ تومان) را خریداری کنید , و از صدها دستور پخت و فیلم آموزشی که وجود دارد و در آینده قرار می گیرد استفاده نمایید!!! یا اگر خریدکردید ورود کنید