مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد سفید قنادی ۳ پیمانه
شکر ۱ و ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
روغن مایع ۱ پیمانه
وانیل به میزان لازم
پودر کاکائو ۲۰ گرم
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.
آرد را با بکینگ پودر الک میکنیم.
قالب ۲۳ سانتیمتری گرد را چرب میکنیم و کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم.
تخم مرغ ها را با شکر در ظرفی ریخته و با همزن برقی ۴ دقیقه میزنیم تا سبک و کرم رنگ شود و حجم آن چند برابر شود.
وانیل را اضافه میکنیم.روغن را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.
۲ پیمانه نصفی از آرد را به همراه شیر در چند مرحله اضافه کرده و خوب هم میزنیم.مواد را به دوقسمت تقسیم کرده و در یکی ما بقی آرد را میریزیم و هم میزنیم.در دیگری پودر کاکائو را ریخته و هم میزنیم.
اول در قالب کمی مایع سفید ریخته بعد کمی مایع کاکائویی میریزیم این کار را تکرار میکنیم تا مایع ها تمام شود.
قالب را به مدت ۵۰ دقیقه در فر قرار میدهیم
.با سپاس فراوان از همراهیتان🌹🌹🌹🌹🌹