طرز تهیه مینی دونات

مواد لازم :

خمیر مایه : یک قاشق چای خوری
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
آب ولرم : ۲ قاشق سوپخوری
آرد نان : حدود یک و نیم پیمانه
آرد قنادی : یک دوم پیمانه
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری خونه
شیر : یک دوم پیمانه
کره : ۳۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد

طرز تهیه :

خمیر مایع را با یک قاشق چای خوری از شکر و آب ولرم دستور مخلوط کرده حدود۳ الی ۴ دقیقه صبر کنید که پف کنند تا از تازگی و مرغوب بودن آن مطمئن شوید.

مابقی مواد جز آرد را در کاسه بزرگ تر ترکیب نموده و خمیر مایع را افزوده و سپس آرد ها را تا حدی که خمیر لطیفی حاصل شود بیافزاید .

خمیر را ۱۰ دقیقه ورزش داده و در کاسه با پوشش سلفون گذاشته و در دمای محیط حدود یک ساعت قرار دهیم تا حجیم شود.

بعد با وردنه آن ها را باز کرده و داخل قالب گرد میزنیم بعد با کاتر داخل آنها را خالی می کنیم و خمیر های اضافه که از داخل آن در آوردید در جایی قرار دهید تا دوباره پف کنند.

سپس روغن سرخ کردنی را در قابلمه ریخته و داغ کنید حداقل ۵ سانت روغن در قابلمه باشد
دونات ها را در روغن ریخته و باید فورا به سطح روغن بیاید.

یک طرف که طلایی شد برگردانید و حین سرخ شدن مکرر از روغن داغ رویشان بریزید.

بعد روی دستمال آشپزخانه بگذارید و اجازه دهید خنک شود و بر روی آنها شکلات ذوب شده بریزید و کمی دانه های رنگی تزیینی روی آن بریزید.

دونات ها آماده است و می‌توانید میل کنید.

اگر امکانش هست ما خیلی خوشحال می‌شویم که شما در همین پایین نظر زیبای تان را بنویسید با تشکر.

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *