[br] [br]

طرز تهیه خمیر پیتزا

[br] [br]

 

مواد لازم :

[br]

آرد ۷۰۰ گرم

[br] آب ولرم ۱و۱/۲ پیمانه

[br] مایه خمیر ۲ قاشق غذاخوری

[br] روغن مایع یک سوم پیمانه

[br] بهبود دهنده یک قاشق غذاخوری

[br] عسل ۲ قاشق غذاخوری

[br] نمک ۲ قاشق چای خوری

[br]

سبزی معطر به میزان لازم

[br]

یادگیری طرز تهیه خمیر پیتزا با ویدئو

[br]

 

[br] [br]

 

یادگیری طرز تهیه خمیر پیتزا با عکس و نوشته

[br]

طرز تهیه خمیر پیتزا

[br] [br]

 

مایه خمیر در پیتزا

[br] [br]

استراحت کردن خمیر

 

[br] [br]

 

[br] [br]

ابتدا مواد خشک را( آرد+ نمک + بهبود دهنده+ سبزی معطر)با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.

[br]
در ظرف دیگری یک پیمانه از آب را می ریزیم. عسل را اضافه کرده و هم می زنیم تا عسل با آب مخلوط شود. با قاشق مایه خمیر را روی آب می پاشیم و کمی مخلوط میکنیم روی آن را می پوشانیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درجای گرمی قرار میدهیم تا مایه خمیر به عمل آید.

[br]

بعد از به عمل آمدن خمیر در وسط آرد گودی ایجاد می کنیم و روغن مایع+ مایه خمیرو یک دوم از آب باقیمانده را وسط گودی میریزیم و به کمک دست شروع به هم زدن می کنیم کاملا ورز می‌دهیم تا به صورت خمیری درآید اگر خمیر سفت بود کمی آب و اگر شل بود کمی آرد اضافه میکنیم. به سطح کار منتقل کرده و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می دهیم.

 

[br] [br]

ورز دادن خمیر با دست

[br] [br]

ظرف گودی را با روغن مایع چرب کرده خمیر را درونش قرار می‌دهیم روی خمیر را هم کمی چرب می کنیم و سطح ظرف را با یک پارچه تمیز یا سلفون می پوشانیم و در جای گرمی به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم تا خمیر استراحت کنند و حجم آن چند برابر شود.

[br] [br]

[br] [br]

بعد از گذشته دو ساعت خمیر را روی سطح کار باز کرده.

[br] [br]

خمیر بعد از استراحت [br] [br]

 

به کمک وردنه اندازه ظرف مورد نظر پهن میکنیم .ظرف پیتزا را با کمی روغن مایع چرب می کنیم خمیر را کف ظرف می اندازیم کاملاً همه جای خمیر را صاف می کنیم و به وسیله چنگال سوراخهای روی سطح خمیر ایجاد می کنیم. این کار به خاطر این است که خمیر زیاد پف نکند و کاملاً صاف و یکدست باشد. بعد داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰دقیقه قرار میدهیم تا خمیر کمی بپزد.

[br] [br] قالب اصلی پیتزا

[br] [br]

 


👌😄🌸🌼💮…