میگو پفکی

مواد لازم:

میگو درشت. ۱ کیلو

سفیده تخم مرغ. ۲ عدد

ماءالشعیر ۱/۲پیمانه

آرد ۱/۲پیمانه

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

نمک و ادویه به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

محلول زعفران کمی به دلخواه

بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

پودر سوخاری یک بسته

طرز تهیه:

میگو ها را پاک کرده و خوب میشوییم.

در ظرفی آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده روی آن ادویه ها را میریزیم و کنار میگذاریم.

روغن زیتون+ماءالشعیر+محلول زعفران را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم.

سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.حالا سفیده را به مخلوط ماءالشعیر اضافه کرده و به صورت دورانی هم میزنیم آرد راکم کم اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا به صورت ماست غلیظ در بیاید.

میگوها را داخل مخلوط ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.بعد از آن از مایع در آورده و داخل پودر سوخاری میغلطانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.

میتوانید با برنج .قارچ.انواغ سبزیجات آن را سرو کنید.

سپاس از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمند 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *