مواد لازم:
میگو درشت. ۱ کیلو
سفیده تخم مرغ. ۲ عدد
ماءالشعیر ۱/۲پیمانه
آرد ۱/۲پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
نمک و ادویه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
محلول زعفران کمی به دلخواه
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر سوخاری یک بسته
طرز تهیه:
میگو ها را پاک کرده و خوب میشوییم.
در ظرفی آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده روی آن ادویه ها را میریزیم و کنار میگذاریم.
روغن زیتون+ماءالشعیر+محلول زعفران را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم.
سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.حالا سفیده را به مخلوط ماءالشعیر اضافه کرده و به صورت دورانی هم میزنیم آرد راکم کم اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا به صورت ماست غلیظ در بیاید.
میگوها را داخل مخلوط ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.بعد از آن از مایع در آورده و داخل پودر سوخاری میغلطانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.
میتوانید با برنج .قارچ.انواغ سبزیجات آن را سرو کنید.
سپاس از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمند 🌹🌹🌹🌹🌹🌹