سیب زمینی شکم پر تنوری

مواد لازم:

سیب زمینی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویش به میزان لازم
پیازچه یا پیاز سرخ شده ۵ قاشق غذا خوری
کره حدود ۵۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
سیب زمینی ها را شسته فویل می کشیم. داخل سینی فر قرار داده .

به مدت یک ساعت داخل فر قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
بعد از یک ساعت سیب زمینی ها را از فویل درآورده و می گذاریم تا کمی خنک شود. حالا سیب زمینی ها را به دو قسمت از پهنا می بریم و داخل آن را خالی می کنیم.

وسط سیب زمینی ها را کمی نمک و فلفل میزنیم ۲۵ گرم از کره را داخل آن ریخته پیازچه را هم خرد کرده و اضافه میکنیم. خوب هم میزنیم تا ادویه ها و پیازچه با هم مخلوط شوند.
سینی فر را چرب می کنیم. سیب زمینی ها را به ترتیب داخل سینی فر می چینیم.

داخل آنها را ابتدا کمی کره می زنیم کمی نمک و فلفل میپاشیم و مقداری هم آویشن حالت موادی که درست کرده ایم داخل سیب زمینی را پر کرده بر روی آن کمی نمک و پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم سینی را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا پنیر آب شود روی آن طلایی شود.

دوستان مواد میانی را به دلخواه می توانیداز هر چیزی که دوست داشتید مانند: گوشت، سوسیس یا کالباس و یا حتی انواع سبزیجات پرکنید

.
با تشکر از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمندم🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹.

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *