میگو پفکی

مواد لازم: میگو درشت. ۱ کیلو سفیده تخم مرغ. ۲ عدد ماءالشعیر ۱/۲پیمانه آرد ۱/۲پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری نمک و ادویه به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم محلول زعفران کمی به دلخواه بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری پودر سوخاری یک بسته طرز تهیه: میگو ها را پاک کرده و خوب میشوییم. در ظرفی آرد را به همراه بکینگ پودر الک کرده روی آن ادویه ها را میریزیم و کنار میگذاریم. روغن زیتون+ماءالشعیر+محلول زعفران را در ظرفی ریخته و ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کند و از ظرف نریزد.حالا سفیده را به مخلوط ماءالشعیر اضافه کرده و به صورت دورانی هم میزنیم آرد راکم کم اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا به صورت ماست غلیظ در بیاید. میگوها را داخل مخلوط ریخته و نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.بعد از آن از مایع در آورده و داخل پودر سوخاری میغلطانیم و در روغن شناور سرخ میکنیم. میتوانید با برنج .قارچ.انواغ سبزیجات آن را سرو کنید. سپاس از همراهی شما دوستان عزیز و هنرمند 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.