طرز تهیه مرغ تنوری
مواد لازم :
سینه یا ران مرغ با پوست : ۴ عدد
فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام یک عدد
کره : ۵۰ گرم
گوجه فرنگی : ۴ عدد
پیاز : ۲ عدد متوسط
ارگانو یا آویشن : به مقدار لازم
زعفران دم کرده : ۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
۱ – ابتدا با یک چاقو روی مرغ ها برش های مربعی ایجاد میکنیم و داخل ظرف گودی قرار می دهیم.
۲ – نصف کره + نمک و فلفل سیاه + ارگانو + زعفران دم کرده را رویش میریزیم و مرغ را کاملا به آن آغشته
میکنیم و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کامل مزه دار شود.
۳ – کف سینی فر فویل می اندازیم و آن را کمی چرب میکنیم.گوجه ها را حلقه ای خرد میکنیم و کف سینی می
چینیم و رویش کمی نمک می پاشیم.
۴ – مرغ ها را روی گوجه فرنگی می چینیم بعد فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و روی آن میریزیم و پیاز را حلقه ای
برش میدهیم و روی مرغ ها میریزیم و در آخر کمی نمک روی مرغ می پاشیم و نصف دیگر کره را روی مرغ و
سبزیجات می ریزیم .
۵ – و روی آن را کاملا با فویل می پوشانیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷۵ دقیقه قرار می
دهیم و در ۱۰ دقیقه پایانی شعله روی فر را روشن میکنیم تا روی مرغ کاملا طلایی شود.