مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

 

 

مواد لازم : 

 

سینه یا ران مرغ با پوست : ۴ عدد 

فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام یک عدد 

کره : ۵۰ گرم 

گوجه فرنگی : ۴ عدد 

پیاز : ۲ عدد متوسط

ارگانو یا آویشن : به مقدار لازم

زعفران دم کرده : ۲ قاشق چایی خوری

 

 

طرز تهیه :

 

۱ – ابتدا با یک چاقو روی مرغ ها برش های مربعی ایجاد میکنیم و داخل ظرف گودی قرار می دهیم.

۲ – نصف کره + نمک و فلفل سیاه + ارگانو + زعفران دم کرده را رویش میریزیم و مرغ را کاملا به آن آغشته

میکنیم و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کامل مزه دار شود.

۳ – کف سینی فر فویل می اندازیم و آن را کمی چرب میکنیم.گوجه ها را حلقه ای خرد میکنیم و کف سینی می

چینیم و رویش کمی نمک می پاشیم.

۴ – مرغ ها را روی گوجه فرنگی می چینیم بعد فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و روی آن میریزیم و پیاز را حلقه ای

برش میدهیم و روی مرغ ها میریزیم و در آخر کمی نمک روی مرغ می پاشیم و نصف دیگر کره را روی مرغ و

سبزیجات می ریزیم .

۵ – و روی آن را کاملا با فویل می پوشانیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷۵ دقیقه قرار می

دهیم  و در ۱۰ دقیقه پایانی شعله روی فر را روشن میکنیم تا روی مرغ کاملا طلایی شود.

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *