دسر مارشمالو و شکلات

دسر مارشمالو و شکلات

 

مواد لازم :

 

مارشمالو : ۱ بسته 

شکلات تخته ای : ۳۰ گرم 

بیسکوییت پتی بور : ۵ تا ۸ عدد 

میوه های فصل :(موز . توت فرنگی . پرتغال .سیب)

سیخ چوبی : ۲ عدد 

 

طرز تهیه : 

 

۱ – یک ظرف نسوز را انتخاب کرده . شکلات تکه تکه و رنده رنده شده را کف آن می ریزیم و بعد مارشمالو ها را روی شکلات ها و به مدت ۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا مارشما لو ها و شکلات ها آب شوند و رویش طلایی شود .

۲ – برای درست کردن سیخ میوه ابتدا میوه ها را به اندازه دلخواه برش می دهیم و خرد میکنیم و داخل سیخ به ترتیب می چینیم و در ظروف سرو قرار می دهیم . بیسکوییت ها را هم به طرز دلخواه در ظرف سرو میچینیم و و دسر را هم در ظرف قرار می دهیم .

 

 

 

 

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *