دسر مارشمالو و شکلات
مواد لازم :
مارشمالو : ۱ بسته
شکلات تخته ای : ۳۰ گرم
بیسکوییت پتی بور : ۵ تا ۸ عدد
میوه های فصل :(موز . توت فرنگی . پرتغال .سیب)
سیخ چوبی : ۲ عدد
طرز تهیه :
۱ – یک ظرف نسوز را انتخاب کرده . شکلات تکه تکه و رنده رنده شده را کف آن می ریزیم و بعد مارشمالو ها را روی شکلات ها و به مدت ۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا مارشما لو ها و شکلات ها آب شوند و رویش طلایی شود .
۲ – برای درست کردن سیخ میوه ابتدا میوه ها را به اندازه دلخواه برش می دهیم و خرد میکنیم و داخل سیخ به ترتیب می چینیم و در ظروف سرو قرار می دهیم . بیسکوییت ها را هم به طرز دلخواه در ظرف سرو میچینیم و و دسر را هم در ظرف قرار می دهیم .