گراتن گوشت و بادنجان

طرز تهیه گراتن گوشت و بادنجان

مواد لازم :

 

گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم 

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

سیر : ۳ حبه 

پیاز : ۱ عدد بزرگ 

پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم 

فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد 

گوجه فرنگی : ۲عدد 

بادنجان : ۱کیلو

گلپر و تخم گشنیز به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

۱ – ابتدا بادنجان ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید و بعد روغن اضافه آن را بگیرید .

 

۲ – پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید بعد از چند لحظه سیر را اضافه نمایید و تفت دهید تا ظلایی شود.

 

۳ – گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سرخ شود سپس نمک و فلفل و گلپر  را به آن اضافه

میکنیم و درب تابه را میگزاریم  به مدت ۱۰ دقیقه تا گوشتکاملا سرخ شود و گوشت ها بپزد.

 

۴ – کف ظرف مورد نظر را چرب می کنیم و یک لایه از بادنجان ها را کف ظرف می چینیم بعد از آن مواد گوشتی را

روی آن پخش میکنیم و بعد پنیر پیتزا را روی آن پخش میکنیم و روی بعد فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و روی پنیر

می ریزیم و بعد گوجه ها را حلقه حلقه میکنیم و روی پنیر با فاصله می چینیم و روی ظرف را فویل میکشیم.

 

۵ – در آخر ظرف را در فر با درجه ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید و در ۵ دقیقه آخر فویل را بر

دارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *