طرز تهیه گراتن گوشت و بادنجان
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
سیر : ۳ حبه
پیاز : ۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد
گوجه فرنگی : ۲عدد
بادنجان : ۱کیلو
گلپر و تخم گشنیز به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱ – ابتدا بادنجان ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید و بعد روغن اضافه آن را بگیرید .
۲ – پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید بعد از چند لحظه سیر را اضافه نمایید و تفت دهید تا ظلایی شود.
۳ – گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سرخ شود سپس نمک و فلفل و گلپر را به آن اضافه
میکنیم و درب تابه را میگزاریم به مدت ۱۰ دقیقه تا گوشتکاملا سرخ شود و گوشت ها بپزد.
۴ – کف ظرف مورد نظر را چرب می کنیم و یک لایه از بادنجان ها را کف ظرف می چینیم بعد از آن مواد گوشتی را
روی آن پخش میکنیم و بعد پنیر پیتزا را روی آن پخش میکنیم و روی بعد فلفل دلمه ای را خرد میکنیم و روی پنیر
می ریزیم و بعد گوجه ها را حلقه حلقه میکنیم و روی پنیر با فاصله می چینیم و روی ظرف را فویل میکشیم.
۵ – در آخر ظرف را در فر با درجه ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید و در ۵ دقیقه آخر فویل را بر
دارید و شعله بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.