ژیگوی بره

طرز تهیه ژیگوی بره

مواد لازم:

 

 

ران بره پاک کرده ۱ کیلو

سیر ۲ حبه

گوجه فرنگی ۱ عدد

سبزی نعنا .جعفری.مرزه.واندکی آویشن نصف قاشق

کره ۵۰ گرم

روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

 

 

۱- سبزی را در کره آب شده مخلوط کنید و بعد گوشت را در ورقه آلمنیوم قرار دهید وبه مدت ۵ ساعت بیرون

یخچال قرار دهید.

 

۲-فر را روی درجه ۲۵۰ داغ نمایید.

 

۳-با روغن کف سینی فر را سیقل دهید تا به طور کامل کف سینی را فرا بگیرد.

 

۴-سیر را پوست نگرفته در سینی قرار دهید و گوشت را از از آلمنیوم در آورید و در سینی قرار دهید و نمک فلفل

بپاشید و روی سیر بخوابانید و سینی را در وسط فر قرار دهید.

 

۵-حالا برای ژیگوی نرم ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و برای ژیگوی مغز پخت آن را ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید.

 

۶-آبی که زیر سینی ژیگو جمع میشود چند بار روی گوشت بریزید.

 

۷- ۱۵ دقیقه قبل از اینکه ژیگو پخته شود گوجه فرنگی را کنار آن قرار دهید  و از آب روغن زیر سینی روی گوجه

فرنگی هم بریزید.

 

۸- در پایان پخت ژیگو را به مدت ۱۵ دقیقه مثل اول کار درون آلمنیوم قرار دهید و بعد از آن در دیس قرار دهید و

گوجه ها را کنار آن قرار دهید و میل نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *