طرز تهیه ژیگوی بره
مواد لازم:
ران بره پاک کرده ۱ کیلو
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۱ عدد
سبزی نعنا .جعفری.مرزه.واندکی آویشن نصف قاشق
کره ۵۰ گرم
روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- سبزی را در کره آب شده مخلوط کنید و بعد گوشت را در ورقه آلمنیوم قرار دهید وبه مدت ۵ ساعت بیرون
یخچال قرار دهید.
۲-فر را روی درجه ۲۵۰ داغ نمایید.
۳-با روغن کف سینی فر را سیقل دهید تا به طور کامل کف سینی را فرا بگیرد.
۴-سیر را پوست نگرفته در سینی قرار دهید و گوشت را از از آلمنیوم در آورید و در سینی قرار دهید و نمک فلفل
بپاشید و روی سیر بخوابانید و سینی را در وسط فر قرار دهید.
۵-حالا برای ژیگوی نرم ۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و برای ژیگوی مغز پخت آن را ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۶-آبی که زیر سینی ژیگو جمع میشود چند بار روی گوشت بریزید.
۷- ۱۵ دقیقه قبل از اینکه ژیگو پخته شود گوجه فرنگی را کنار آن قرار دهید و از آب روغن زیر سینی روی گوجه
فرنگی هم بریزید.
۸- در پایان پخت ژیگو را به مدت ۱۵ دقیقه مثل اول کار درون آلمنیوم قرار دهید و بعد از آن در دیس قرار دهید و
گوجه ها را کنار آن قرار دهید و میل نمایید.