طرز تهیه سس فلفل قرمز (شیلی)
مواد لازم :
فلفل قرمز تند ۲۰۰ گرم
سیر کوبیده ۲ حبه
سرکه ۱ پیمانه
روغن نیم پیمانه
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱-ابتدا تخم فلفل را کامل خالی میکنیم و تمیز می نماییم در مرحله بعد فلفل ها را با سرکه در یک ظرف بریزید و
به مدت ۱شب در یک مکان با هوای متعادل قرار دهید.
۲-روز بعد فلفل را از سرکه بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید و سیر و نمک را به آن اضافه نمایید و آن را به کامل
مخلوط نماییدودر انتها مقداری از سرکه را به مواد اضه نمایید تا خمیر نرمتر شود .
۳ –روغن رافه نمایید و دوباره مخلوط نمایید دوباره ۳ قاشق فلفل را به مواد اضافه نمایید و دوباره مخلوط نمایید تا
سس غلیظ شود.
نکته : اگر بخواهید سس زیاد تند نشود می توانید سرکه ای که در فلفل خوابانده شده را استفاده نکنید و
سرکه تازهاستفاده نمایید .