سس فلفل قرمز

سس چیلی

طرز تهیه سس فلفل قرمز (شیلی)

 

 

مواد لازم :

 

 

فلفل قرمز تند ۲۰۰ گرم

سیر کوبیده ۲ حبه

سرکه ۱ پیمانه

روغن نیم پیمانه

نمک به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

 

۱-ابتدا تخم  فلفل را کامل خالی میکنیم  و تمیز می نماییم در مرحله بعد فلفل ها را با سرکه در یک ظرف بریزید و

به مدت ۱شب در یک مکان با هوای متعادل قرار دهید.

 

۲-روز بعد فلفل را از سرکه بیرون بیاورید و در مخلوط کن بریزید و سیر و نمک را به آن اضافه نمایید و آن را به کامل

مخلوط نماییدودر انتها مقداری از سرکه را به مواد اضه نمایید تا خمیر نرمتر شود .

 

۳ –روغن رافه نمایید و دوباره مخلوط نمایید دوباره ۳ قاشق فلفل را به مواد اضافه نمایید و دوباره مخلوط نمایید تا

سس غلیظ شود.

 

نکته  : اگر بخواهید سس زیاد تند نشود می توانید سرکه ای که در فلفل خوابانده شده را استفاده نکنید و

سرکه تازهاستفاده نمایید .

 

 

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *