طرز تهیه مینی کیک زرد آلو

مواد لازم:

تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
شکر یک دوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
آرد یک پیمانه
زردآلو ۴ عدد
شکر اضافه ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

قالب های مینی کیک را با کره چرب کرده و کمی از شکر اضافی بپاشید شکر و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم مانند شود.

تخم مرغ را افزوده و هم بزنید شیر و روغن مایع را افزوده و مخلوط کنید مواد آردی را افزوده و مخلوط کنید .

زرد آلو ها را شسته و از وسط نصف کنید و داخل هر قالب طوری قرار دهید که قسمت پوست رو به پایین باشد, سپس از مواد کیک روی زردالو ها ریخته و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و سپس از فر خارج کرده و با احتیاط از قالب خارج کنید.

کیک شما آماده شد و می توانید میل کنید.

با تشکر از شما به خاطر به خاطر خواندن این دستور پخت.
خیلی ممنون می شویم نظر عزیزتان را در پایین همین مطلب قرار دهید ممنون.

نویسنده: admin

زینب آجرلو هستم به مدت 10 سال مشغول تدریس آشپزی از نوع فرنگی , فست فود ,شیرینی پزی و نان پزی هستم و همیشه آرزو داشتم که بتونم به کمک تکنولوژی به تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیزم در سراسر ایران خدمت رسانی کنم و سواد آشپزی را ارتقاء دهم با تشکر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *