سس شور و شیرین چینی

سس چینی

طرز تهیه سس شور و شیرین چینی

  چینی ها بسیاری از غذاهایشان را با سس شور و شیرین میخورند .  

 مواد لازم :

   سیر سبز : ۳ بته  سویا سس : نصف پیمانه  آرد برنج : ۱ قاشق  پودر رازیانه : ۱ قاشق پودر زنجبیل ۲ قاشق کوچک روغن کنجد :۳ قاشق  شکر ۱ قاشق سس کچاب نصف پیمانه    

طرز تهیه : 

    ۱- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و سیر سبز را به آن اضافه نمایید  و تفت دهید.   ۲-آرد برنج را در یک پیمانه آب حل کنید و روی پیازچه بریزید و بگزارید به جوش برسد بعد شعله را کم نمایید و هم بزنید تا آرد برنج به صورت کامل غلیظ شود.   ۳-سویا سس و زنجبیل و رازیانه را و شکر را اضافه نمایید و بعد از چند قل زدن بردارید.   ۴- در آخر سس کچاپ را به آن اضافه نمایید وهم بزنید تا یک دست شود.   سس شما آماده است و می توانید کنار غذای مورد نظرتان میل نمایید.    

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.