مرغ تنوری

طرز تهیه مرغ تنوری

   

مواد لازم : 

  سینه یا ران مرغ با پوست : ۴ عدد  فلفل دلمه ای رنگی : از هر کدام یک عدد  کره : ۵۰ گرم  گوجه فرنگی : ۴ عدد  پیاز : ۲ عدد متوسط ارگانو یا آویشن : به مقدار لازم زعفران دم کرده : ۲ قاشق چایی خوری    

طرز تهیه :

  ۱ – ابتدا با یک چاقو روی مرغ ها برش های مربعی ایجاد میکنیم و داخل ظرف گودی قرار می دهیم. ۲ – نصف کره + نمک و فلفل سیاه + ارگانو + زعفران دم کرده را رویش میریزیم و مرغ را کاملا به آن آغشته میکنیم و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا کامل مزه دار شود. ۳ – کف سینی فر فویل می اندازیم و آن را کمی چرب میکنیم.گوجه ها را حلقه ای خرد میکنیم و کف سینی می چینیم و رویش کمی نمک می پاشیم. ۴ – مرغ ها را روی گوجه فرنگی می چینیم بعد فلفل دلمه ای را خرد می کنیم و روی آن میریزیم و پیاز را حلقه ای برش میدهیم و روی مرغ ها میریزیم و در آخر کمی نمک روی مرغ می پاشیم و نصف دیگر کره را روی مرغ و سبزیجات می ریزیم . ۵ – و روی آن را کاملا با فویل می پوشانیم و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۷۵ دقیقه قرار می دهیم  و در ۱۰ دقیقه پایانی شعله روی فر را روشن میکنیم تا روی مرغ کاملا طلایی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.