طرز تهیه نان شیرمال

[br] [br]

طرز تهیه نان شیرمال

[br]

طرز تهیه نان شیرمال عالی حرفه ای رو میخوام آموزش بدهم با دستور شف زی زی

[br]

مواد لازم :

[br] آرد ۳و۱/۲ پیمانه مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری عسل ۲ قاشق سوپخوری کره آب شده یا روغن مایع ۱/۳ پیمانه نمک ۱/۸ قاشق چایخوری آب ولرم ۱/۲ پیمانه شیر ولرم ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد شکر ۱/۴ پیمانه بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل در صورت تمایل [br]

مواد لازم برای رومال کردن خمیر:

[br] زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر یک قاشق چای خوری شکر یک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده به مقدار لازم [br]

طرز تهیه:

[br] ابتدا مواد خشک( آرد+ بهبود دهنده+ نمک+ وانیل+ شکر) را با هم مخلوط میکنیم و کنار می گذاریم. در ظرف دیگری آب را میریزیم عسل را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مایه خمیر را رویش میپاشیم کمی هم میزنیم و در آن را می گذاریم و در جای گرمی قرار میدهیم تا مایه خمیر به عمل آید. [br] [br] طرز تهیه نان شیرمال [br] [br] بعد از به عمل آمدن مایه خمیر در وسط آرد گودی ایجاد می کنیم تخم مرغ+ روغن مایع یا کره+ مایه خمیر+ شیر ولرم را اضافه کرده با دست هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید. [br] [br] آرد و تخم مرغ [br] [br]
طرز تهیه خمیر پیتزا
[br] [br] هم زدن مواد با هم [br] [br] سطح کار را کمی آرد می زنیم و ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می دهیم در این مرحله می توانیم اگر خمیر شل بود کمی آرد، و اگر سفت بود کمی شیر به خمیر اضافه کنیم . [br] [br] خمیر شیرمال آماده [br] [br] ظرف گودی را با روغن مایع کمی چرب میکنیم خمیر را در ظرف قرار میدهیم و رویش را کمی چرب میکنیم و با یک دستمال یا سلفون روی ظرف را میپوشانیم در جای گرم قرار میدهیم به مدت ۲ ساعت تا حجم آن چند برابر شود. [br] [br] خمیر شیرمال آماده [br] [br] بعد از استراحت خمیر آن رابه دو قسمت تقسیم کرده روی سطح کار کمی باز می‌کنیم به کمک وردنه. سینی فر را چرب میکنیم و خمیر را داخل سینی قرار می دهیم دوباره به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر استراحت کنند. [br] [br] استراحت در قالب [br] [br] بعد از استراحت دوباره خمیر روی آن را با برس سیلیکونی از مخلوط ( زرده تخم مرغ+ شکر+ مقداری زعفران+ شیر) میزنیم. یک لایه کنجد روی خمیر نان می پاشیم و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد می‌دهیم تا نان بپزد و رویش طلایی شود. [br] [br] تزئین خمیر شیرمال [br] [br] خمیر شیرمال کنجدی دوستان این خمیر یک خمیر کاملاً نرم و لطیفی هست زیاد بهش آرد اضافه نکنید چون در آخر نان سفتی خواهید داشت. [br] [br] نان شیرمال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.