دسر مارشمالو و شکلات

دسر مارشمالو و شکلات

 

مواد لازم :

  مارشمالو : ۱ بسته  شکلات تخته ای : ۳۰ گرم  بیسکوییت پتی بور : ۵ تا ۸ عدد  میوه های فصل :(موز . توت فرنگی . پرتغال .سیب) سیخ چوبی : ۲ عدد   

طرز تهیه : 

  ۱ – یک ظرف نسوز را انتخاب کرده . شکلات تکه تکه و رنده رنده شده را کف آن می ریزیم و بعد مارشمالو ها را روی شکلات ها و به مدت ۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم تا مارشما لو ها و شکلات ها آب شوند و رویش طلایی شود . ۲ – برای درست کردن سیخ میوه ابتدا میوه ها را به اندازه دلخواه برش می دهیم و خرد میکنیم و داخل سیخ به ترتیب می چینیم و در ظروف سرو قرار می دهیم . بیسکوییت ها را هم به طرز دلخواه در ظرف سرو میچینیم و و دسر را هم در ظرف قرار می دهیم .        

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.